dijous, 17 de setembre de 2009

REUNIÓ DEL MENJADOR

Els nens que es queden a dinar al col·legi no hauran de portar aquest any raspall de dents ni pasta dentrífica tret dels infants que porten una ortodoncia.
La directora de l'escola, l'Elvira, i la coordinadora dels monitors del menjador, la Gema, ens han explicat que els nens no es rentaran les dents a l'escola per evitar infeccions i contagis ja que no poden garantir que un nen no agafi i faci servir el raspall d'un altre.
L'Elvira ens ha aclarit que han demanat assessorament mèdic i que amb rentar-se les dents dos cops al dia, al matí i a la nit, n'hi ha prou per mantenir una bona higiene dental.

Tambe ens ha recordat que és important que, quan el nen es posi malalt, avisem a l'escola abans de les 10 del matí que no hi anirà, perque així ens tornaran una part dels diners que haguem pagat. La devolució dels diners corresponents al primer trimestre es farà la darrera setmana del mes de gener i la del segon i tercer trimestre, al juny.

Si teniu alguna consulta a fer a la monitora del menjador, la trobareu a l'escola cada dia entre les 12.35 i les 13.35 hores.

Cap comentari: