dilluns, 7 de desembre de 2009

QUINES JOGUINES TRIEM?

Ara que s'acosta el Nadal i els nostres fills comencen a demanar i demanar mil i un regals als Reis, es un bon moment per recordar que hem de tenir en compte a l'hora de triar les joguines.

En aquest document trobareu consells per triar millor les joguines per als nostres nens i una eina especialment interessant: una guia de preguntes que ens hem de fer abans de comprar una joguina.

També he trobat molt interessant aquesta altra web de l'Institut Tecnologic de la Joguina on hi ha una guia que conté recomanacions i una selecció de joguines que han estat estudiades i han superat totes les proves. En aquesta web hi ha una secció titolada "Te asesoramos sobre..." on pots trobar recomanacions sobre quines son les joguines que més agraden als nens segons la seva edat, quins son els errors mes freqüents a l'hora de triar i comprar joguines. què podem fer si ens demana insistentment una joguina que no considerem adequada per a ell...

L'Institut Tecnològic de la Joguina tambe us ofereix la possibilitat d'elaborar la vostra guia, adoptada al perfil del vostre nen o del tipus de joguina que busqueu.

Espero que us resulti útil!

Cap comentari: