dimecres, 17 de novembre de 2010

TALLERS DE TOTA MENA A L'ILLA DIAGONAL, DISSABTE

Al vostre infant li agrada cuinar? Prefereix veure un espectacle de pallassos? O millor de màgia? Potser prefereix la música... Doncs, sigui quina sigui la seva preferència, teniu una cita dissabte als jardins interiors del centre comercial L'Illa Diagonal.

L'Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu ha muntat una gran festa per fer amics, establir un vincle amb persones i institucions que vulguin saber el que passa a l'hospital i/o col·laborar amb ell en el futur. Durant la festa podreu rebre una de les 1.500 caixes plenes de petons i abraçades -sí, com ho llegiu!- amb què s'ha construït un cor gegant de cinc metres d'alçada que presidirà la festa. N'hi haurà tallers molt variats: els nens podran construir un instrument amb material reciclat i representar amb ell una peça musical; podran pintar els dibuixos amb què es recrearà una planta d'hospitalització; podran preparar un plat de cuina saludable; conèixer què es fa amb petroli; tocar un dels 200 tambors que es repartiran entre els assistents i improvisar un concert...

La Festa dels Amics de l'Hospital Sant Joan de Déu començarà a les 10 del matí i durarà fins a les 6 de la tarda. Podeu consultar el programa a la web de la festa. L'accès és lliure!

Cap comentari: