dijous, 17 de novembre de 2011

FEM ELS NOSTRES INFANTS SOLIDARIS

Avui us fem arribar una proposta d'una mama de P4. Ens encanta que mamàs d'altres cursos llegeixin el nostre bloc! Gràcies Marta!

El cas és que la Marta, mamà de la María de P4, ens recomana la  festa Rejoguina,  Aquest dissabte podem acompanyar els nostres infants al carrer Hospital de Barcelona, al número 140, a entregar les joguines que ja no utilitzen perquè se'ls doni un ús solidari.

Aquestes joguines seran arranjades i posades a la venda posteriorment, abans de Nadal, en una gran festa-mercat que es farà a l'avinguda Portal de l'Àngel i l'Avinguda Gaudí. Els diners que es recaptin es destinaran a un projecte de lluita contra la sida a Àfrica. Interessant, oi?

Mercats d'intercanvi de joguines
Aprofitem l'ocasió per recomanar-vos una altra iniciativa pensada per fomentar la solidaritat i el consum responsable en els nostres infants. Són els mercats d'intercanvi de joguines, espais on la mainada pot portar les joguines que ja no fa servir i intercanviar-les per d'altres. Aquest dissabte també en fan un a la Ludoteca La Tardor que val molt la pena perquè, a banda del mercat, s'hi organitzen tallers d'activitats i actuacions. Si no hi podeu anar a aquest, el 3 de desembre se'n fa un bastant més a prop de casa, al centre cívic Sagrada Família (Provença, 480).

Ah! i per si li agafeu afició, en aquesta web us podreu informar sobre la realització de mercats d'intercanvi de tota mena.

Esperem que us sigui útil!

Cap comentari: