FILESTS DE GALL DINDI A LA PINYA
- 6 Filets de pit de gall dindi.
- 8 rodanxes de pinya en almívar
- una cullaradeta de sal
- Una cullaradeta de sucre.
- 10 cullaradetes soperes d'oli d'oliva
- El suc d'una llimona.
- Una mica de julivert
1.Per elaborar per elaborar la salsa:
talla dos rodones de pinya a trossets. Posa al got de la batedora la pinya tallada, una culleradeta
de sucre una mica de sal i 10 culleradetes soperes d’oli d’oliva. Bat-ho tot
fins a fer una salsa.
2.Per preparar els filets:sala els filets
i fes-los a la planxa en la paella. Després, posa’ls en un plat. En la paella,posa-hi
les altres sis rodanxes de pinya i fregeix-les a la planxa. Serveixen cada plat
un filet i una rodanxa de pinya, tria-hi la salsa per sobre.dona-hi un toc de
color amb unes fulles de julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada