dijous, 9 de desembre de 2010

QUÈ ELS HI PORTARAN ELS REIS?

Torna Nadal i la mainada torna a demanar, demanar, demanar... Us recordo que l'any passat ja us vam suggerir algunes webs que ens podien ser útils per triar les joguines més recomanables per als nostres infants. Podeu consultar el que vam dir llavors en aquesta entrada.

Enguany hem pensat amb algunes mares que estaria bé que ens recomanessin algunes joguines que creiem que són una bona idea per demanar als reis mags. Si en teniu alguna proposta, podeu fer dues coses: o bé fer un comentari en aquesta entrada o enviar un correu a brasil.promo2005@gmail.com i la publicarem.

Per trencar el gel, comencem nosaltres. Us proposem una col ·lecció de llibres que poden resultar molt útils i interessants per a grans i petits. Es tracta de El meu petit Laurousse, una col·lecció de llibres que expliquen d'una manera gràfica i senzilla com es fan tota mena de productes -des del pa fins a una casa-, que donen resposta als inacabables "perquès" dels nostres fills, que els ensenyen com funciona un aeroport o una oficina de correus... Cada llibre val al voltant de 18 euros. Podeu consultar els títols a la web de Larousse.

Què? Se us acut alguna altra cosa? Doncs recomaneu-nos-la!

Cap comentari: